MET GALA - PARTY OF THE YEAR | FASHION AND FUTURE LOOKS - Marc d Arenys
Marc d'Arenys es una tienda dedicada a la venta de ropa, calzado y complementos, dispone de un outlet de ropa permanente.
Marc d'Arenys - tienda - ropa - calzado - complementos - arenys
16150
single,single-post,postid-16150,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-5.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

MET GALA – PARTY OF THE YEAR | FASHION AND FUTURE LOOKS

Karolina-Kurkova

05 mai MET GALA – PARTY OF THE YEAR | FASHION AND FUTURE LOOKS

La Gala Met o la Costume Institute Gala es un event benèfic que dona inici a l’exposició de moda anual del Institute del Vestit del Museu Metropolità d’Art de la ciutat de Nova York.                                                                                                                                                                            Però a part del títol oficial també anomenen aquesta gala “la festa de l’any” o “els Oscars de la costa oriental”. Anna Wintour, la editora cap de Vogue nord-americana, es la presidenta de la gala des de 1999.

Des de llavors, la gala es una trobada de gent famosa internacional: Noms famosos dins del món de la moda, el cinema, la política i els negocis.

Aquest any la gala es va celebrar sota el lema “Manus x Machine: Moda en el temps de la tecnologia.”

Fes una ullada en els Fashion-Future Looks!

cindy-crawford1

Amandla-Stenberg

alexa-chung

gigi-hadid-zayn-malik1

jourdan-dunn-doutzen-kroes-alessandra-ambrosio

naomi-watts1

zendaya

kylie-jenner1

Fotos: Vogue (Cindy Crawford, Amandla Stenberg, Alexa Chung, Gigi Hadid + Zayn Malik, Jourdan Dunn + Doutzen Kroes + Alessandra Ambrosio, Naomi Watts, Zendaya, Kylie Jenner)

No hi ha comentaris

Post A Comment